Itt tényleg minden a borról szól

A tokaji borvidékről

Fedezze fel a környéket!

Várak, vidrák, történelem és természet

Geocaching

Fedezd fel Erdőbénye geoládáit
Bor, mámor ...Bénye

Franciák Tokajban

Mathilde Hulot, Samuel Tinon, Laurent Comas és Ercsey Dani
Tokaj Generation Y vezetett kóstoló

Tokaj Generation Y vezetett kóstoló

5 fiatal borász, 5 település, 5 stílus egy cél, megmutatni a hegyvidék nagyságát
Tóth Viktor & Bird Food Market. Fotó Csende Krisztina

Tóth Viktor & Bird Food Market

A modern jazz és hip hop házassága, a Charlie Parker-i bebop hagyaték újraértelmezése
Husikám

Husikám

Különleges, saját pácolású és füstölésű húsos alapanyagokból készülnek az ételek
Ungváry Krisztián: Muzeális aszúkóstoló

Ungváry Krisztián: Muzeális aszúkóstoló

Múzeális Aszú-tételek kóstolója. 600.000Ft elvi összérték,
Rány vertikális kóstoló

Rány vertikális kóstoló

RÁNY vertikális... 1 dűlő, 3 település közös határán, 4 évjárat borai, 6 bényei pincétől
"Nagy Bubi" kóstoló

"Nagy Bubi" kóstoló

Ha nyár, akkor legyen ismét buborék!!
Sárga Borház

Sárga Borház

Tokaj-Hegyalja emblematikus étterme, a magyar konyha és a finom borok szerelmeseinek kedvence
Oroszlános Borhotel Tállya

Oroszlános Borhotel

Éttermünk a hegyaljai gasztronómia egyik alapköve, ahol hagyományos helyi ételek mellett a legmodernebb trendek szerinti fogások is megjelennek.
Nyáry Krisztián
Tóth Viktor
,

Tóth Viktor: Könnyen érthető jazz

Koncert és beszélgetés a jazz eredetéről. Beavatás a jazz történetébe, stílusjegyeibe. Kulcsok a jazz megértéséhez, a zene mélyebb felfogásához és élvezetéhez.
Gyurgyalag

Madarász túra

3-6 kilométer hosszú könnyű, emelkedés nélküli túra. A hegyek előterében legelőn, kaszálón, szőlő ültetvényen, vizes élőhelyen halad.

KicsiZso

A KicsiZso Budapest és a BodrogSmokerBBQ újra a BorMámorBényén, a Budaházy Fekete Kúria gyönyörű kertjében
ProVinum Pincészet

Pro Vinum Pincészet

ProVinum Pincészet.
Meat&Sauce

Meat&Sauce

Zseniális húsok, minőségi hozzávalók és mennyei szaft
A Boros Borbár Sárospatak

A Boros Borbár Sárospatak

Borbár és kreatív konyha. Szezonális és helyi alapanyagok. Kávé, szörp, limonádé.
Magita Hotel*** és Étterem

Magita Hotel*** és Étterem

Falusias vendéglátást. Bőséges adagok, vidékies ízek, és fenséges illatok. Helyi tradicionális ételek, jellegzetes alapanyagok.
​​A Leves Gasztroműhely

A Leves Gasztroműhely

Minőségi street food Miskolról. Leveskülönlegességek paírpohárban.
Céltororny

Céltorony

Szeretünk vendégül látni. Friss, minőségi alapanyagot válogatunk a gazdáktól, amibe magunk is szívesen beleharapnánk.
Halkakas

Halkakas

A története egy igazi könnyed francia film story board-ja lehetne. Lévai Zsuzsi a szuper kedves, mindig mosolygós lány, aki nem tudod nyugton maradni a kiszámítható munkahelyén.
Anyukám mondta

Anyukám mondta

Minden, ami az Anyukám Mondta névről eszedbe jut, sajnos vagy szerencsére, ránk igaz.
Nyitó kóstoló

Nyitó kóstoló az erdőbényei borászokkal

Nyitó kóstoló, Magashegyi Underground koncert
Bormámor est

Bormámor est

„Bort ide, bort ide töltsél”- bormámor est Szabó T. Annával, Dragomán Györggyel, Tóth Evelinnel, Keck Máriával és Illés Jánossal
Zeneovi Gózon Évával

Zeneovi Gózon Évával

Tradicionális alapokon nyugvó zenei képességfejlesztő foglalkozás óvodás korosztálynak
Nyáry Krisztián

Nyáry Krisztián: Igazi Hősök

Író, irodalmár, könyvkiadó, kommunikációs szakember, amatőr borivó. A Bor, mámor, Bénye fesztiválon a hőssé válásról és igazi hősökről fog mesélni.