Easy Jazz. Viktor Tóth plays jazz and talks about its origins

Registration only. Please register by 30th June. If the group is full, we will close registration.

Tóth Viktor

Az est különlegessége hogy a koncerten a közönség beavatást kap a jazz történetébe, stílusjegyeibe – az elhangzó számok példaként szolgálnak majd – kommentárok segítségével egyfajta kulcsot kap a hallgató a jazz megértéséhez, a zene mélyebb felfogásához és élvezetéhez.

“Sokszor éreztem koncertjeimen, hogy a hallgatóságnak szüksége van egy pár mondatra a zene hallgatása előtt vagy után, hogy mélyebben megértse, miről és miért is játszunk. A jazz egy nagyon tradícionális műfaj, a stílusok és kifejezési módok egymásra épülnek, a zene szellemi és lelki mondanivalója szorosan összefügg a jazz száz éve alatt élt emberek életével és lelki világával. A jazz elsőre bonyolultnak hallatszódhat az “edzetlen” fülnek, de meggyőződésem, hogy ha példákon keresztül és útmutatások segítségével hallgatja a hallgató, a zene kontextusba kerül és a szívnek és a tudatnak is egyaránt nagy élményt okoz.” – Tóth Viktor

regisztrációhoz kötött program: minimum 12 maximum 25 fő
részvételi díj: 1.500 Ft / fő

Registration

Participation in the tasting and talk is 1,500 HUF/person. The event will be run with a minimum 10, maximum 25 people. Registration only. Please write to info@bormamorbenye.hu and give your ticket number and then transfer the participation fee.

  1. Send us an email, with your ticket number and name of the event,
  2. transfer the 2,500 HUF per person to the Bor, mámor, Bénye Egyesület bank account: OTP Bank: 11734169 – 20013169
    IBAN: HU64 1173 4169 2001 3169 0000 0000
    BIC (SWIFT) CODE: OTPVHUHB
  3. We will send acknowledgement of the arrival of the money within two days.

See you at the event!