A Leves Gasztroműhely

​​A Leves Gasztroműhely

Több mint négy éve valóban csak A Leves volt a fő alappillérünk, néhány grill bagett szendviccsel kiegészítve, de a folyamatos fejlődni akarásunk és apró sikereinknek köszönhetően, mára már Miskolc belvárosában egy hangulatos fiatalos és lendületes gasztroműhelyt tudhatunk magunkénak, ahol fontosnak tarjuk a minőségi nyersanyagok felhasználását , majd ezekkel a világ ízeinek bemutatását.

Heti 30 féle levesen kívül, gasztro Csapatunk szeretettel készíti vendégeinknek a reggeliket, grill bagett szendvicseket, salátákat, wrapeket, és ciabatta szendvicseinket. Napi meglepetésként izgalmas főételekkel is örömet okozunk a hozzánk betérőknek. Természetesen minden ételünk megálmodásánál kreativitásunkat a világ konyháinak ízeivel ötvözzük. Utóbbi egy évben nagy szerelmünkön, a street foodon kívüli másik szerelmünknek, a bisztró konyhának is tudunk hódolni, hiszen a rendszeres megkereséseink eredményeként folyamatosan borvacsorákra főzhetünk Tokaj-hegyalja különböző pontjain.

Boldogok vagyunk, hogy idén először A Bor, mámor …Bénye fesztiválra is meghívást kaptunk. Ígérjük, magunkhoz hűen, ízekben gazdag, kreatív, street food fogásokkal várunk majd Benneteket.

​​A Leves Gasztroműhely