Két keréken Erdőbénye körül

Két keréken Erdőbénye körül

Ha szívesen bicikliznél egyet az Erdőbénye körüli hegyekben, egy olyan túravezetővel, akitől nagyon sok érdekes történetet hallhatsz a tájról, a természetről és természetjárásról, regisztrálj a BMB biciklitúrán!

Biciklitúrák csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap indulnak 10.00 –kor.

Gyülekező a Szepsy Lackó Máté Emlékház előtt. A túra hossza 20 – 40 km, részben erdei úton. Ha részt szeretnél venni a túrán, hozd magaddal kedvenc mountainbike-od vagy túrabringád.  Vagy bérelj egyet Turján Pétertől (link: www.turjan.com) A túrára mindenképp hozz egy sisakot, minimum fél liter vizet, egy pótbelsőt.

A bicikli túrán a részvételi díj 1.000 Ft / fő. A részvétel feltétele: mountainbike, sisak, megfelelő ruházat, némi hegyi kerékpáros tapasztalat. A túrán mindenki saját felelősségére vehet részt. A túra minimum 10, maximum 20 fővel indul. A részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük, írj az info@bormamorbenye.hu –ra és utald át a részvételi díjat a számlánkra:

  1. Írd meg nekünk, hogy melyik nap hány fővel (névvel) vennétek részt a túrán,
  2. Utald át a fejenkénti 1.000 Ft-ot A Bor, mámor, Bénye Egyesület bankszámlaszámára:
    OTP Bank: 11734169 – 20013169
  3. Két munkanapon belül küldünk egy visszaigazolást a pénz beérkezéséről és tájékoztatunk, hogy összejött-e a minimális létszám.
  4. A fesztivál alatt a megadott időpontban és helyen találkozunk!

Regisztrálni augusztus 9-ig lehet, de ha a csoportok megteltek, a regisztrációt lezárjuk.