Tízválasztó

Tízválasztó

Lezárva

Lenyomtunk egy dekádot. Reméljük, még sok ilyen lesz! A talaj príma, az időjárás adott, mi meg bőszen próbálkozunk. Összehoztunk egy-két fesztivált, meg az utódlást is megoldottuk: ideje az élvezetre koncentrálni. Gyere és ünnepeld velünk az első kerek évfordulót! Tíz év, tíz bor. Ezen nincs mit filozófálni!

Ha sikerült átrágnod magad a felvezetőn, akkor máris közelebb vagy ahhoz, hogy Te legyél azon tíz szerencsés egyike, akik részt vesznek a nagy „Tízválasztó” időutazáson. Pontosabban az elmúlt tíz évet átívelő vertikális kóstolóra (benne egy egész Kakasok-sorra) tudtok elővételi jogot szerezni, amennyiben regisztráltok az alábbi emailcímen: enikoabraham@gmail.com. Mert a jelentkezők között fogjuk kisorsolni a kóstoló jegyeket. A felkínált tételek annyira megfogyatkoztak (némelyikkel talán nem is találkoztatok még), hogy ezt a módot tartottuk fair-nek veletek szemben. Így nem csak pénz, tapasztalat, szemfülesség vagy kapcsolat, hanem szerencse kérdése is, hogy ki néz a palackok mélyére. Mert egyetlen dolgot biztosan megtanultunk az elmúlt tíz évben: Nem becsüljük le a szerencse erejét!

Időpont: Augusztus 13. 16.00
Helyszín: Ábrahám Pince – Kóstoló szoba
Ár: 5500 ft/fő

Borok: 2006 töppedt szőlő furmint kerektölgyes, 2007 fordítás, 2008 jégbor kakasok, 2009 kakasok száraz furmint, 2010 kakasok száraz furmint, 2011 kakasok száraz furmint, 2012 kakasok száraz furmint, 2013 kakasok száraz furmint, 2014 kakasok száraz furmint, 2015 kakasok száraz furmint

Regisztráció határideje: 2016. 08.09.
Sorsolás: 2016. 08. 01.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, írj nyugodtan az enikoabraham@gmail.com -ra, szívesen válaszolunk minden kérdésre.