Könnyen érthető jazz: Tóth Viktor koncert-beszélgetése a jazz eredetéről

Regisztrációhoz kötött program. Jelentkezni június 30-ig lehet, ha a csoportok megteltek, a regisztrációt lezárjuk.

Tóth Viktor

Az est különlegessége hogy a koncerten a közönség beavatást kap a jazz történetébe, stílusjegyeibe – az elhangzó számok példaként szolgálnak majd – kommentárok segítségével egyfajta kulcsot kap a hallgató a jazz megértéséhez, a zene mélyebb felfogásához és élvezetéhez.

“Sokszor éreztem koncertjeimen, hogy a hallgatóságnak szüksége van egy pár mondatra a zene hallgatása előtt vagy után, hogy mélyebben megértse, miről és miért is játszunk. A jazz egy nagyon tradícionális műfaj, a stílusok és kifejezési módok egymásra épülnek, a zene szellemi és lelki mondanivalója szorosan összefügg a jazz száz éve alatt élt emberek életével és lelki világával. A jazz elsőre bonyolultnak hallatszódhat az “edzetlen” fülnek, de meggyőződésem, hogy ha példákon keresztül és útmutatások segítségével hallgatja a hallgató, a zene kontextusba kerül és a szívnek és a tudatnak is egyaránt nagy élményt okoz.” – Tóth Viktor

regisztrációhoz kötött program: minimum 12 maximum 25 fő
részvételi díj: 1.500 Ft / fő

Regisztráció

A zenés beszélgetésen a részvételi díj 1.500 Ft / fő. A program minimum 10, maximum 25 fővel indul. A részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük, írj az info@bormamorbenye.hu –ra a regisztrációhoz add meg a belépőjegyed sorszámát, illetve a utald át részvételi díjat.

  1. Küldd el nekünk, a belépőd sorszámát és a program nevét,
  2. utald át a fejenkénti 1.500 Ft-ot A Bor, mámor, Bénye Egyesület bankszámlaszámára: OTP Bank: 11734169 – 20013169
  3. Két munkanapon belül küldünk egy visszaigazolást a pénz beérkezéséről.

A fesztivál alatt a megadott időpontban és helyen találkozunk!