Lóci játszik

Lóci játszik

A Lóci Játszik zenekar lendületben van, és meg sem áll. Aki egyszer elmegy egy Lóci koncertre, az szinte egyből rajongóvá válik. A zenekar dalainak műfaji besorolását kár is lenne boncolgatni, hiszen ők maguk sem próbálják behatárolni zeneiségüket.

Az egyszerű vidám, jó dallamokban hisznek, amit Csorba Lóci érzelmesen ironikus, de leginkább tartalmas szövegei tesznek még izgalmasabbá. Az élő fellépéseken egyértelművé válik, hogy Lóci olyan frontember, aki a leghátsó sorban, félszegen álló “elsőbálozó” jókedvéért is megküzd, és miközben a szövegeit, konfjait hallgatjuk az az érzésünk, hogy ezzel a sráccal osztottuk meg lelki vívódásainkat, kalandjainkat, hogy ő az a barátunk akivel a múlt pénteken is együtt söröztünk valahol.

2017 első albumát mondhatja magáénak a zenekar, hiszen a szilveszteri pezsgődurranással egy időben jelent meg a zenekar második lemeze, melynek a KROKODIL címet adták, teljesen indokolatlanul. Az albumon kapott helyet a rádiókból már régóta ismert sláger: Nem táncolsz jobban mint én Vagy a koncertek új kedvencei: Miért miért miért, Ott mennek a jócsajok.

A teltházas A38 és dupla GMK koncertek mellett tavaly elsöprő fölénnyel ők lettek a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíjasai és már szinte elhalványul a Ki Mit Tube, a VAN című mozi zenéje, a Cseh Tamás Program sikere, vagy a Margaret Islanddel közös turné, hiszen reklámokban és televíziós műsorokban is egyre gyakrabban feltűnik Lóci, vagy a zenekar dalai. Elmondhatják magukról, hogy Hajós András, vagy épp a Magna Cum Laude énekesének, Mező Misinek a kedvenc zenekara és szakmai körökben is egyre komolyabb elismerést vívnak ki maguknak. Erre legjobb bizonyíték, hogy a közelmúltban megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet és bekerültek a 8 NagySzínPados zenekar közé, így idén már minden jelentős fesztiválon és egyre több helyen találkozhatunk a kibontott csokornyakkendős csapattal, ahol személyesen is átélheti a közönség, hogy milyen az, amikor a Lóci Játszik.