Gáliklevi Kultúrkert

Gáliklevi Kultúrkert

A lassan a 40-es éveiben járó Levi sem ma kezdte a zenei pályafutását. Mint minden, a zenével hivatásszerűen foglalkozó szakember, Ő is létra legalsó fokáról indult el Debrecenben.
Iskolai rádió, suli bulik, vagy, ahogy akkor nevezték- klubdélutántok, az igazi kazettás-magnós korszak. Már általános iskolás éveiben megépíti, saját maga által tervezett rádióadóját és az akkori enyhének nevezhető rádiózási törvények lehetővé tették, hogy az egész városban fogható non-stop kalózrádiót üzemeltessen évekig egy lakótelepi lakásból.

Ezekben az években jelentek meg az első számítógépek, így a suli bulikban való zenélés, rádiózás mellet párhuzamosan a saját szerzemények megírása is szenvedélyévé vált. A commodoros /Amigás korszakot túlélve, következett a PC-s korszak, amely szinte a végtelen lehetőségek tárházát nyújtotta, minden zenekedvelő és készítő számára. Teltek az évek, egyre több és nagyobb diszkóban, klubban való fellépés, egyre több saját szerzemény elkészítése. A 90-es években már Debrecen legnagyobb, akkori nevén (Hang-ár/Új-Vigadó) klubjának állandó rezidense, emellett egyre több vidéki klub meghívott lemezlovasa. Az igazi bakelitlemezes, Eurodance korszakot idővel és fokozatosan váltotta a House, Techno, Rave zenei időszak az életében. Olyannyira, hogy létrehozta az ország első, élőben is nézhető non-stop, Elektronikus, Underground rádióját a Global Fm-et, amely több mint 6 évig üzemelt, igen nagy sikerrel.

Az ehhez tartozó óriási hírportál és a rengeteg saját szervezésű Globalparty-k, országos népszerűségnek örvendtek, amelyből később megalapította a Global Underground Hungary-t.

Több száz, regisztrált, magyar underground lemezlovas /Global Deejay’s/, non-stop, élőben nézhető rádióadások, rengeteg saját szervezésű party és fesztivál, deejay-k, producerek, klubok arculatának megtervezése, kommunikációja, plakátok, flyerek gyártása, partyfotózás.

Ekkor, már a szakma elvárásainak is megfelelő, saját produceri munkáinak köszönhetően, megjelenik 3 önálló EP-je Angliában. Több más, országos rádióban, saját tematikus Lounge és Deep House műsorok, közben külföldi fellépések: Amszterdam, Köln, Martelange, Lausanne, Oslo, Bern, Stockholm.

Ezt követően több évnyi teljes leállás, a zenei életmód félreállítása, a magánélet, és a család stabilizálásának érdekében. Hosszú évek teltek el, míg végül idén újra elérkezetnek látta az időt, hogy beálljon a lemezjátszók mögé és lerója tiszteletét a zene oltárán.

Jelenlegi saját projectje a Kultúrkert, amely a lounge és deep house zenei műfajt kapcsolja össze, kellemes piknik hangulattal, finom borokkal, ételekkel naplementével, teraszokon, vízpartokon, dűlőkben és egyéb erre alkalmas helyszíneken.