SanzonTokaj

SanzonTokaj - Bor, mámor ...Bénye

Hegyalja hűvösen elegáns arca, amit csak a német rizlingek kedvelői érthetnek meg az első pillanatban. A háttérben felsejlik a Rány dűlő, miközben Rácz Erika nemzetközi tapasztalataival felvértezve igyekszik helytállni a magyar borvilágban. Szépülő birtokközpont, penge savak, kristálytiszta elképzelések. Az iPod-on kötelező kellék némi francia nóta. Nomen est omen.

SanzonTokaj
Cím: 3932 Erdőbénye, Bethlen Gábor u. 66.
Tel.: +36203352558
sanzon@sanzontokaj.com
erikarac@sanzontokaj.com
www.facebook.com/sanzontokaj

Programok

2019. Augusztus 16. – Péntek

Egész nap: Retro boros poszter kiállítás
a SanzonTokaj kóstoló termében. Ingyenes megtekinthető

12:00-16:00 Bubi terasz
Pezsgő, mámor, Bénye a SanzonTokaj teraszon: Tematikus bubi kínálat, ahol megtudhatjuk és ízlelhetjük mi a különbség a gyöngyöző- és habzóbor között, mitől champagne a champagne, mit jelentek az olyan szakszavak, mint a szaturálás, dosage és még sok más. 6 tételes kóstolósor kísérő falatkákkal, a megadott időintervallumban szabadon kóstolható a SanzonTokaj teraszon. Bejelentkezés nem szükséges, a kóstolósor ára: 5500 Ft.

16:00-18:00 Borstílusok Sanzonon innen és túl – Regisztrációhoz kötött  BETELT
Kedvenceink a nagyvilágból: Rendhagyó kóstoló Ripka Gergővel (Tokaj Guide) ahol a boraink mellett olyan tételeket hozunk a nagyvilágból, amelyek inspiráltak/inpsirálnak és hatással vannak a Sanzon borok stílusára. A kóstoló előzetes regisztrációhoz kötött! Max 15 fő. Regisztráció emailben: sanzon@sanzontokaj.com email címre: név, létszám, mobilszám megadásával, melyről visszaigazolást küldünk. Ár: 6500 Ft/fő, fizetés a helyszínen. Kezdés: a többi vendégre való tekintettel kérjük érkezz pontosan. Max 10 percet tudunk várni, aki ennél később érkezik, azt sajnos nem tudjuk már fogadni. A kóstoló, igény szerint (ha lesz külföldi vendég), tolmácsolva lesz angolul is.

20:00-21:00 5 éves a SanzonTokaj
– szülinapi meglepetés

21:00- Esti lazulás, DJ Bordee

2019. Augusztus 17. – Szombat

Egész nap: Retro boros poszter kiállítás
a SanzonTokaj kóstoló termében. Ingyenes megtekinthető

11:00-12:00 Nők vagyunk és nem félünk használni!Regisztrációhoz kötött
Irodalmi borkóstoló 4 tételben, Rácz Erika boraira és Kiss Judit Ágnes gondolataira hangolva. Aki kérdez: Szabó Edit, borszakíró. A kóstoló előzetes regisztrációhoz kötött és belépődíjas. Regisztráció emailben: sanzon@sanzontokaj.com email címre: név, létszám, mobilszám megadásával, melyről visszaigazolást küldünk. Ár: 4000 ft/fő, fizetés a helyszínen. Kezdés: a többi vendégre való tekintettel kérjük érkezz pontosan. Max 10 percet tudunk várni, aki ennél később érkezik, azt sajnos nem tudjuk már fogadni.

14:00-16:00 Hárslevelű, a szőlőskertek királynője – Regisztrációhoz kötött BETELT
– avagy mit tud egy hárslevelű, ha Tokaji. Tematikus hárslevelű kóstoló Szabó Edit (Borsmenta) vezetésével. A kóstoló előzetes regisztrációhoz kötött! Max 15 fő. Regisztráció emailben: sanzon@sanzontokaj.com email címre: név, létszám, mobilszám megadásával, melyről visszaigazolást küldünk. Ár: 4000 ft/fő, fizetés a helyszínen. Kezdés: a többi vendégre való tekintettel kérjük érkezz pontosan. Max 10 percet tudunk várni, aki ennél később érkezik, azt sajnos nem tudjuk már fogadni. A kóstoló, igény szerint (ha lesz külföldi vendég), tolmácsolva lesz angolul is.

16:00-20:00 Bubi terasz.
Pezsgő, mámor …Bénye a SanzonTokaj teraszon.
Tematikus bubi kínálat, ahol megtudhatjuk és ízlelhetjük mi a különbség a gyöngyöző- és habzóbor között, mitől champagne a champagne, mit jelentek az olyan szakszavak, mint a szaturálás, dosage és még sok más. 6 tételes kóstolósor kísérő falatkákkal, a megadott időintervallumban szabadon kóstolható a SanzonTokaj teraszon. Bejelentkezés nem szükséges, a kóstolósor ára: 5500 Ft.

20:00-21:00 5 éves a SanzonTokaj
– szülinapi meglepetés

21:00-22:00 Pecze Zsófi-Kéméndi Tamás duó
Pecze Zsófi énekesnő és Kéméndi Tamás harmonikaművész közös produkciójában megismerhetjük a külföldi és a magyar jazz meghatározó műveit.

22:30- Esti lazulás, DJ Astro

2019. Augusztus 18. – Vasárnap

11:00-14:00 Záróakkordok a kertben
– szavazz, nyerj és vidd haza kedvenc tételed
– kedvezményes fesztivál borvásár.

Gasztro

Borsod Burger

Vállalt nyitvatartás:
Péntek: 12:00-24:00
Szombat: 11:00-24:00

Menü:
– Pulled Pork
– Klasszik Burger
– Popey burger
– Specialty kávé
– Meglepetés desszert